Спа

 

Сауна:

От столетия  са известни положителните  ефекти при ползването на сауна като метод за алтернативно лечение и профилактика:

  • Подобрява се тонусът и жизнеността на тялото.
  • Подобрява имунната система, като повишава имунитета
  • Изчистване на тялото от токсини.
  • Стимулира сърдечно съдовата система
  • Високата температура помага на тялото да унищожава различните видове бактерии, вируси и паразити.
  • Помага за премахването на главоболието и стреса

 

Инфрачервена сауна

Ползването на  инфрачервените кабини е изключително полезна за хора, страдащи от акне, екземи, алергии, целулит – потенето премахва мъртвия слой клетки и подобрява тонуса и еластичноста на кожата.

Хора, които имат спортни травми, артрит, хронична умора могат успешно да използват инфрачервените кабини, за да ускорят премахването от тялото на тежки метали и химикали, които се задържат в мастната тъкан и трудно се премахват.

 

Парна баня:

Парната баня може да бъде  идеален начин за прочистване на тялото от вредните вещества чрез струя нагрята под налягане пара. Освен това има и противовъзпалително, хидратиращо и болкоуспокояващо действие.  

След провеждането й кожата изглежда свежа и тонизирана, почистена от мъртвите клетки и мазнините. След процедурата кожата много по-лесно усвоява полезните съставки от нанасяната козметика.

 

Фитнес 

Фитнесът в Belvedere Holyday Club 4* е оборудван с уреди от световно известната марка CETTLER.?  Притежава всички необходими уреди както за поддържане на форма, така и за професионална тренировка.

 

Конферентна зала

Belvedere Holyday Club 4*, предлага на своите гости мултифункционална зала за провеждане на семинари, срещи, обучения, конференции, симпозиуми, презентации и други делови прояви.  Залата е с капацитет до ……. души и може да бъде подредена според нуждите на всяко едно събитие.

                Залата разполага с флипчарт, мултимедия, ………..високоскоростен интернет.

 

Футболен терен

Размери 85 /45 м. Настилка. Удобен за провеждане на турнири и тренировки на футболни клубове.